Diana devine, 02: Revelaţii

Informații despre Poveste
Primele contacte extraconjugale.
2.4k cuvinte
4.06
39.2k
0
Poveste nu are etichete

Partea 2 din seria de 3 de părți

La curent 04/14/2022
Creată 01/11/2008
Împărtășește această Poveste

Marimea Fontului

Dimensiune Implicită a Fontului

Spațierea Fonturilor

Spațiere Implicită a Fonturilor

Font Face

Față Implicită a Fontului

Tema Lecturii

Tema Implicită (Alb)
Trebuie să Intră în Cont sau Fă-ți Cont pentru a vă salva personalizarea în profilul Literotica.
BETA PUBLICĂ

Notă: puteți modifica dimensiunea fontului, fața fontului și puteți activa modul întunecat făcând clic pe fila pictogramă „A” din caseta cu informații despre poveste.

Puteți reveni temporar la o experiență Classic Literotica® în timpul testării noastre Beta publice în curs. Vă rugăm să lăsați feedback cu privire la problemele pe care le întâmpinați sau să sugerați îmbunătățiri.

Click aici
Mihaimal
Mihaimal
1 Urmăritori

Scriu pentru femeile deştepte şi cu simţul umorului intact; scriu pentru femeile independente care ştiu să se ofere ca nişte curve pentru simplu motiv că asta vor ele să facă, şi nu pentru că sunt nevoite s-o facă (pe acestea din urmă le compătimesc sincer). Scriu pentru bărbaţii cu mintea deschisă, scriu pentru bărbaţii care care ştiu că soţiile nu le aparţin aşa cum le aparţin maşinile. Scrieţi-mi şi voi, vreau să vă cunosc -- şi poate chiar mai mult. --

În timp ce le pregătea un suc, Diana intră în vorbă cu băieţii. Veni vorba despre poreclele lor, apoi despre poreclele vecinilor. Diana se amuza amintindu-şi de copilăria ei:

-- Dar doamna Georgescu de pe palier ce poreclă are? întrebă Diana întorcându-se către băieţi.

-- Babeta! răspunse Robert râzând.

-- Foarte inspirat! Diana râdea imaginându-şi cum ar fi să-i spună ea aşa doamnei Georgescu atunci când aceasta îi atrăgea a mia oara atenţia că nu a închis bine cutia poştală. Şi mie cum mi se spune?

-- Milfa! Răspunse Prâslea prompt, luat de val.

Diana simţi cum se înroşeşte şi se întoarse cu spatele la ei. Îl văzu pe Robert reflectat în geam cum îi făcea semne lui Prâslea ciocănindu-şi cu degetul arătător în cap şi-i spunea pe tăcute "Eşti prost?" Robert interveni, încercând s-o dreagă:

-- Da, râse el forţat, vine de la "profa", fiindcă vă imbrăcaţi ca o profesoară -- ştiţi, "profa", "milfa"...

Dar Diana ştia bine de la ce venea porecla şi ştia la fel de bine că nu avea legatură cu vreo profesoară: venea de la MILF, "Mother I'd Like to Fuck". Simţi cum i se îmbujorează obrajii şi o cuprinse un val de căldură în tot corpul. "Toţi băieţii din cartier îmi spun 'o mamă pe care aş vrea s-o fut'! Toţi băieţii mă ştiu sub numele ăsta! Când trec pe lângă ei pe stradă şi le dau bună ziua, ei la asta se gândesc! În fiecare zi!" Simţea cum începe să-şi umezească lenjeria gândindu-se la asta. Închise ochii şi strânse puternic tăblia mesei în mâini, cu gândurile rătăcite. Nu observă ce linişte se lăsase între băieţi; cu ochii închişi, nu le mai vedea reflexia în geamul ferestrei.

Pierdută în intimitatea gândurilor ei, Diana realiză că era prima dată după mai bine de zece ani când era atât de excitată. Pierdută în gânduri, şopti încet pentru sine concluzia la care ajunsese: "ca o căţea în călduri!" În momentul următor simţi o mână pe partea interioară a genunchiului stâng, ridicându-se uşor pe partea interioară a coapsei, mângâindu-i piciorul şi ridicându-i halatul. "Ca o căţea în călduri", auzi o şoaptă în ureche. Simţi că slipul i s-a udat instantaneu, iar genunchii au început să-i tremure uşor atunci când mâna băiatului din spate a ajuns la jumătatea coapsei.

Diana ştia bine că trebuie să oprească imediat prostia asta, indiferent cât de excitată era. Îşi mai oferi numai o secundă pentru a-şi întipări bine senzaţia în minte. Se întrebă daca s-a mai simţit vreodată la fel ca acum -- vinovată, excitată, derutată. După câteva secunde se întreba ce sa facă. Şi-şi dădu seama că deja a trecut momentul la care ar mai fi fost posibilă o decizie: deja luase decizia, acum doar se minţea pe ea însăşi pretinzând că mai deliberează. Reveni în prezent; îşi aminti ce haine poartă şi decise că dacă tot merge mai departe, măcar să le ofere puştilor o amintire de neuitat. Astăzi, pentru o singură dată, va fi zeiţa lor; le va oferi o amintire pe care o vor purta cu ei toată viaţa -- şi o va face în aşa fel încât nimeni nu le va crede poveştile, dacă vor vrea vreodată să spună mai departe; iar când ei işi vor depăna la 40 de ani amintirile sincere ale adolescenţei, va fi prea târziu s-o mai afecteze. Ce amintiri le va oferi -- amintiri bune pentru o viaţă întreagă!

Cu o singură mişcare grandioasă, demnă de o regină şi zeiţă deopotrivă, Diana deschise ochii, se întoarse cu faţa către băieţi, lăsă halatul alb să lunece jos şi strigă zâmbind perfect împăcată cu sine:

-- Vreau pulă!

Zâmbetul îi pieri repede când observă că Prâslea o filma cu telefonul mobil. Evident, puştiul a vrut doar să se amuze filmând umilirea lui Robert -- nimeni, nici măcar Diana, nu se aştepta ca ea să reacţioneze aşa cum a făcut-o până la urmă.

-- Prâslea, trebuie să ştergi ce-ai filmat că mă nenoroceşti, spuse Diana cu voce tremurătoare. Intrase în panică, iar excitarea dispăruse ca prin minune. Slipul vizibi ud o făcea acum să se simtă umilită. Ar fi fost ridicol şi inutil să se aplece ca să-şi puna halatul pe care tocmai îl aruncase teatral pe jos, aşa că rămase stingheră şi nesigură în lenjeria ei roşie, cu slipul ud în dreptul sexului.

-- Nu stai prea bine, Milfo, spuse Robert rânjind, odată ce a asimilat situaţia. Nu stai deloc bine, păpuşă!

-- Eu nu-s "păpuşă" cu tine, Robert! ricană Diana

-- Ai dreptate, Milfo, nu eşti păpuşă CU mine -- esti păpuşa MEA! răspunse Robert sarcastic şi bine dispus; se întoarse către ceilalţi doi şi rânji complice: are pizda bărbierită, clar e curvă!

Diana îşi aminti brusc ce egoişti şi răi pot fi adolescenţii -- cu numai câteva minute în urmă râdeau împreună cu ea fiindcă o respectau iar ea le permisese să râdă împreună; se simteau flataţi. Acum ei erau în avantaj şi nu-şi puneau problema să cedeze vreun milimetru. Se simţi invinsă şi umilită, ştia că nu mai putea ieşi onorabil din situatia în care se pusese. Conştientiza în mod jenant cât de uzi şi lipicioşi erau acum chiloţii ei. Lăsă învinsă capul în jos şi întrebă:

-- Ce vreţi?

Robert răspunse prompt:

-- Eşti în puterea noastră acum. Orice îţi ordonăm, execuţi fără comentarii. Eşti servitoarea noastră, supusa noastră, curva noastră. Ai înţeles, muisto?

Diana îşi cântări rapid opţiunile. Putea încerca să ajungă cu forţa la telefonul din mâna lui Prâslea. Poate cu puţin noroc ar fi apucat telefonul, dar ştia bine că nu-i putea învinge pe cei trei băieţi suficient de mult timp ca să bâjbâie prin opţiunile telefonului şi să şteargă înregistrarea. Pe de altă parte putea să-i facă de ocară şi să-i dea afară din casă -- ştia că ei ar fi ieşit, nu erau violenţi. Dar ştia la fel de bine că ar fi trimis filmul reprezentaţiei ei lui Mircea, soţului ei, chiar şi numai ca să se distreze. Singura cale de a-i face să păstreze discreţia era să-i pună pe ei în poziţia de a avea ceva de pierdut prin demascarea ei. Iar dacă decid să merg în direcţia asta, se gândi ea, nici ei nu-mi pot cere chiar orice: dacă-mi cer să fac lucruri prea din cale-afară ştiu şi ei că ajung să nu mai am nimic de pierdut şi voi încălca înţelegerea. Pe de altă parte, îşi făcu ea socotelile, eu am 35 de ani, iar ei sunt adolescenţi: odată ce-şi găsesc o fată de vârsta lor o să le treacă cheful de "MILF".

-- De acord, răspunse Diana, uitându-se în ochii lui Robert.

-- De acord, DOMNULE, că nu mă trag de şireturi cu toate curvele!

Diana plecă ochii în pamant, frustrată de situaţia în care se pusese:

-- De acord, domnule.

Ceilalţi doi puşti urmăreau cu gura căscată scena din faţa lor -- visaseră şi ei să i-o tragă Milfei, ca mai toţi reprezentanţii sexului masculin din cartier, dar nici în cele mai erotice vise nu-şi imaginasera o asemenea situaţie. Robert îşi savură victoria pe îndelete:

-- Cere voie să ne sugi pula! se răsti el către Diana.

-- Vreţi să facem asta? încerca Diana să se eschiveze.

-- Milfo, tu nu pricepi ce-ţi spun? Cere voie respectuos să ne sugi pula! Fă ce ţi se spune, stricato!

Diana înţelese că nu are de ales: ori intră în rol şi acceptă să-l joace cu toată convingerea, ori toată povestea va fi un calvar oribil -- încercase să se opună, dar nu a reuşit, aşa că nu putea decât să se pună în pielea personajului pe care era oricum obligată să-l joace. Era deja suficient de matură ca să ştie că este de fapt o femeie puternică şi inteligentă care gândeşte independent, aşa că putea accepta întru totul rolul de sclavă fără să aibă dubii despre identitatea ei reală. Asa că acceptă rolul. Îl însuşi. În acel moment, deveni cu adevarat sclava acestor copii.

-- Domnilor, îmi permiteţi să vă sug pula? întrebă ea umilă. Spre surprinderea ei, se simţea din nou excitată spunând asta.

Robert o plezni tare peste fund fără nicio jenă:

-- Fă muisto, tu nu vezi că stăm în picioare? Te repezi la pulă ca apucata şi nu te gândeşti că suntem şi noi oameni? Invită-ne frumos în sufragerie, pe canapea, să stăm confortabil în timp ce ne-o iei în gură! Se întoarse către ceilalti doi care încă se uitau aiuriţi la ce se întampla şi adaugă: ce curvă proastă!

Diana nu mai încercă să se eschiveze, ci-şi jucă rolul cu voluptate:

-- Aveţi dreptate, domnule Robert, spuse ea privind în ochii lui. Întorcandu-se către ceilalţi doi puşti spuse: Domnilor, îmi cer scuze pentru prostia mea. Vă rog să permiteţi acestei târfe să vă invite în umila ei sufragerie pentru a vă suge pula în timp ce staţi confortabil pe canapeaua pe care a cumparat-o această muistă împreună cu soţul ei.

În mod curios, pe măsura ce se oferea din ce in ce mai umil acestor puşti, Diana se simţea nu numai excitată într-un fel pe care nu-l mai cunoscuse până atunci, dar se simţea din ce în ce mai liberă -- ba chiar puternică. Învingea în sfârşit nişte temeri pe care le considerase sacre atâta amar de timp -- şi găsea o voluptate extraordinară în faptul că a găsit puterea de a face asta. În plus, faptul că se transferase în mod explicit şi complet responsabilitatea din mâinile ei o făcea să se simtă liberă şi total dezinhibată: faceţi ce doriţi cu mine, nu sunt responsabilă şi nici nu vreau să fiu! Simţi că este udă din nou, însă acum dorea numai să asculte ordine şi să fie umilită -- cât mai umilită.

În timp ce-i conducea către sufragerie şi-i poftea să se aşeze, Diana se auzi spunând cu de la sine putere:

-- Dacă vă face plăcere, această curvă ar dori să vă amuze oferindu-vă un spectacol erotic, domnilor.

De data asta căscară toţi trei ochii către ea -- Diana răspunse doar cu un zâmbet docil.

-- Da, n-ar fi rău, hai să te vedem, încercă Robert să pară plictisit. Diana sesiză cu uşurinţă cât era de încântat de obedienţa ei şi se simti la rândul ei flatată de atenţie.

Diana îşi lăsă papucii să cadă pe podea şi se urcă pe masa din sufragerie. Picioarele ei goale lăsau preţ de câteva secunde urme aburite pe lacul mesei -- văzându-le, Diana îşi aminti excitată de mesele protocolare ce se desfăşuraseră exact la aceeaşi masă: mese de familie cu şeful ei, mese cu colegii lui Mircea, ocazii festive în familie. Iar acum se dădea în spectacol, aproape complet dezbrăcată, pentru trei puşti din cartier, dintre care unul era mai mic decât propriul ei fiu; ba mai mult, era curva lor. Cei trei se aşezaseră comod şi-o sorbeau din ochi. Iar ea savura fiecare clipă.

Diana începu un dans lasciv, mângâindu-şi mai întâi coapsele, apoi urcând cu mâinile pe talie şi în sfârşit mângâindu-şi sânii. Îşi strecură mâinile pe sub sutien şi-şi apucă sfârcurile între degete -- gemu de plăcere vazându-se oglindită în ochii celor trei. Se întoarse cu spatele la ei, departă mult picioarele şi se aplecă ţinându-şi picioarele drepte precum o gimnastă, uitându-se la ei printre picioare; îşi frecă clitorisul prin slip în văzul lor şi-i întrebă arătand cu capul către vagin:

-- Aici vreţi să-mi băgaţi pula, domnii mei? Vreţi să mă călăriţi ca pe o iapă? V-ar face plăcere să mă batjocoriţi în timp ce-mi futeţi pizda?

Cei trei rămaseseră fără glas, dar dădură cu totii afirmativ din cap.

-- Atunci, continuă Diana coborând de pe masă, vă rog permiteţi acestei curve să sugă pula fiecăruia dintre dumneavoastră, ca să putem începe acest futai.

Se simţea stapână pe ea şi dezinhibată într-un fel cu totul nou. Desfăcu pantalonii tuturor băieţilor -- şi spre surpriza ei, Prâslea era cel mai dotat dintre ei. Nu se putu abţine să glumească:

-- Ai să-mi lărgeşti pizda cu pula asta enormă, Prâsleo!

-- Atunci poate-ncepi s-o sugi, muisto, ce zici? prinse glas Prâslea -- şi o apucă pe Diana de păr, împingând-o cu putere înspre el.

Diana îi făcu o felaţie pe cinste, împingându-şi capul mult în faţă, în ciuda faptului că sexul impresionant al lui Prâslea îi intra adânc în gât. Reuşi chiar să-i lingă puţin testicolele, deşi falusul lui Prâslea, pe care şi-l împinsese adânc în gât, o împiedica să respire cum trebuie. Deşi îi venea ocazional să vomite, se simţea cu adevarat ca o căţea în călduri -- era cu totul udă, îşi băgase mâna adânc în slip frecându-şi singură clitorisul şi făcea trei felaţii aproape simultan, cu toată dedicaţia de care era capabilă.

Robert fu primul care se ridică de pe canapea -- se postă în spatele Dianei, îi dădu slipul jos şi o penetră fără comentarii. Diana gemu de plăcere în timp ce-şi înfigea falusul lui Mihnea în gât; Robert o posedă violent şi termină repede. Apoi veni rândul lui Mihnea să o pătrundă -- din nou, o experienţă rapidă şi brutală. Prâslea îi oferi o surpriză placută. Rămăsese doar el şi Diana care-i oferea o felaţie ferventă; Prâslea o opri delicat, punându-i uşor o mână pe obraz -- apoi o ridică neaşteptat de uşor în braţe până pe masa lăcuită, unde o aşeză pe spate; îi desfăcu uşor picioarele şi-i oferi o partidă surprinzător de liniştită de sex, penetrând-o regulat cu membrul său enorm. Diana era atât de excitată încât aproape simţi că leşină de plăcere în timpul orgasmului pe care i l-a oferit Matei.

În sfârşit se ridicară toţi patru buimaci în urma experienţei -- fiecare avea motive individuale să creadă că toată experienţa a fost doar o fantezie. Şi fiecare în parte se simţea surprins când realiza, din nou, că totul s-a întâmplat cu adevărat. Diana i-a condus tăcută până la uşă iar ei au ieşit fără comentarii. Abia după ce a ramas singură în casă, Diana a realizat cu adevarat ce făcuse. Murmură pentru sine "de-acum, sunt o târfă ordinară şi trăiesc pentru a fi umilită. Habar n-am dacă mă urăsc pentru asta sau îmi place la nebunie".

Mihaimal
Mihaimal
1 Urmăritori
Te rugăm dă o notă poveste
Autorului i-ar plăcea feedback-ul tau.
  • COMENTARII
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
3 Comentarii
AnonymousAnonimpeste 6 ani în urmă
S U P E R !!!

Musai să citesc toată seria, o bijuterie! :D

Și nici greșeli gramaticale n-am observat, îmi taie tot cheful prostiile alea... ;)

AnonymousAnonimpeste 15 ani în urmă
GROZAV. INEBUNITOR.

ESTE EXTRAORDINAR DE EXCITANT. SUNT LA FEL DE UD CA SI TINE,DIANA! NU AM CREZUT NICIODATA CA POATE EXISTA CU ADEVARAT ASEMENEA SENZATII DE AVENTURA. MULTUMESC!

AnonymousAnonimaproape 16 ani în urmă
foarte tare

asteptam si o continuarea

Împărtășește această Poveste

CITIȚI MAI MULT DIN ACEASTĂ SERIE

Diana devine Informații despre Serie