Datoria Conjugala

Informații despre Poveste
Ce inseamna sa nu-ti asculti sotia.
3.5k cuvinte
3.89
21.8k
0
Poveste nu are etichete
Împărtășește această Poveste

Marimea Fontului

Dimensiune Implicită a Fontului

Spațierea Fonturilor

Spațiere Implicită a Fonturilor

Font Face

Față Implicită a Fontului

Tema Lecturii

Tema Implicită (Alb)
Trebuie să Intră în Cont sau Fă-ți Cont pentru a vă salva personalizarea în profilul Literotica.
BETA PUBLICĂ

Notă: puteți modifica dimensiunea fontului, fața fontului și puteți activa modul întunecat făcând clic pe fila pictogramă „A” din caseta cu informații despre poveste.

Puteți reveni temporar la o experiență Classic Literotica® în timpul testării noastre Beta publice în curs. Vă rugăm să lăsați feedback cu privire la problemele pe care le întâmpinați sau să sugerați îmbunătățiri.

Click aici
Dr_Vlad
Dr_Vlad
2 Urmăritori

scrisa impreuna cu A, si inspirata de ea

Inainte de a incepe povestea, vreau sa va spun ca am o casnicie fericita. Ma inteleg bine cu sotul meu si ne potrivim acolo unde conteaza. Nu fac pe mironosita, ca nu traim in secolul 19. Imi place sa fac sex si el stie asta; si lui ii place la fel de mult, asa ca avem o baza de discutii, cum s-ar zice. Puteti spune ce vreti: ca sunt rea de musca sau ca gandesc cu cine stie ce parte a corpului. Dar patul face si desface multe intre un barbat si o femeie - numai copiii inca n-au aflat, dar au sa afle si ei in curand. Sa n-o lungim, totusi, cu generalitatile.

Sotul meu, Sandu, avea un examen de dat. Cum e el constiincios, si-a adunat materielele si s-a apucat de lucru. Doua saptamani, aproape zi si noapte. il admir si nu vreau sa-l cicalesc. Stiu cat e cariera de importanta pentru el si ma bucur de pe acum de avansarea care va urma. Nu ma gandesc asa mult la marirea de salariu, la cumparaturi, vacante, cadouri scumpe sau mai stiu eu ce. Sunt importante si ele, dar noi deja avem fiecare ce ii trebuie celuilalt - si vreau sa mi-o capat cat mai repede. Tocmai aici e mica problema. Barbatelul meu era atat de concentrat, incat aproape uitase de existenta mea. Sigur, ma saruta frumos si imi multumea pentru mincare, seara adormeam in bratele lui. Dar...

Simt cum se acumuleaza tensiunea in mine, in solduri, in sani, diminetile simt o tensiune inauntru, si am chiloteii tot mai uzi. Vreau sa fiu curajoasa, dar nu stiu cat pot rezista. Nu mai are mult, dar si eu ma apropii de punctul de rupere. Maine e ziua cea mare, dar eu simt ca explodez. Simt cum pulseaza ceva ca un ghem fierbinte intre solduri. Nu pot suporta nici un sutien pe mine, ca ma strange. Port un halat moale de casa si umblu desculta. Pana si covorul care imi atinge talpile ma face sa ma ud. Cand respir, capotul mi se freaca de sfarcuri si ma baga in boala.

El sta intr-un fotoliu si citeste. imi arunca din cand in cand cate o privire, dar e absent. Ma vrea, dar acum e cu mintea dusa. Ma si enerveaza ca ma tot fatai. ii zimbesc si il intreb daca nu vrea un ceai. imi ia mana, mi-o saruta (de ma apuca dracii) si imi spune ca da. Lasa ca i-o platesc eu lui! Ma intorc sa merg spre bucatarie si imi legan soldurile asa cum stiu eu - ma urmareste, ii simt privirea. Cand deschid usa bucatariei ma uit peste umar, dar se ascunde in spatele cartii. Ce ticalos! Dar are sa mi-o plateasca! il fac eu sa mi-o plateasca!

Fac ceaiul exact cum ii place lui - infuzie de 3 minute, pe ceas. Am sa ma razbun, dar la rece. I-l torn in cana, imi pun si eu una si le duc in camera, pe masuta dintre fotolii. Ma cuibaresc in fotoliu si ma uit cum ii cade lumina pe carte si pe maini (fata e in penumbra). Mainile lui, care, cand face dragoste cu mine, stiu sa ma atinga in zeci de feluri, pana nu mai stiu de mine. imi string picioarele sub mine, fiindca mi se uda chiloteii si nu vreau sa las urma pe fotoliu. El citeste intorcand paginile fara graba, filand - cartea si femeia le savureaza, asa spune intotdeauna. Iar femeia! Ma baga in toti dracii!

isi soarbe ceaiul alene, nelasand cartea din mana. Telefonul lui, cu sonorul scos, vibreaza pe birou. il enerveaza sa fie sunat cand e acasa, si colegii lui stiu asta, il suna numai daca au nevoie. Sigur n-a auzit, nu se preface. Citeste mai departe. Ca sa nu mai bazaie si, poate, sa-l deranjeze, il iau si citesc mesajul: "adu-mi si mie cartea x. te astept la bomba noastra. ionutz" Bomba lor o stiu din povesti, e locul unde se aduna cateodata dupa serviciu, la un pahar. Sandu al meu nu e un frecventator prea entuziast, dar mai merge, sa nu-si strice relatiile cu ei. Cat despre Ionut, asta cica e mare donjuan, toate femeile se presupune ca lesina dupa el - nu l-am vazut decat in treacat, si nu mi s-a parut mare lucru de el. E si mare pisicher, invata in ultimul moment ce e mai probabil sa vina si si-a luat mai toate examenele ba copiind, ba zambind frumos. in fine, treaba lui. Pun telefonul inpoi pe birou si ma intorc in camera, unde barbatelul meu citeste mai departe.

Fara sa vreau, imi legan si acum soldurile. Coapsele mi se freaca una de alta. Chiloteii uzi imi intra acolo si ma innebunesc. Chiar nu mai pot. Trebuie sa fac ceva. imi desfac cordonul de la halat si ma aplec spre savantul meu. Stiu ca ii place sa ma vada asa. in sfarsit, e atent la mine. Las halatul sa-mi alunece usor de pe umeri. imping incet chiloteii in jos, ii scot de pe picioare si stau asa, goala, in fata lui. Stiu ca am sfarcurile umflate si coapsele imi stralucesc de sucul care curge pe ele. imi aranjez parul la spate, ca sa-mi arat si mai bine sanii. Mai fac un pas, sa ma apropii de el. Las capul pe spate si imping soldurile inainte, sa-mi simta mirosul - asta nu da gres niciodata. El isi scoate ochelarii, lasa cartea pe masuta, si intinde bratele spre mine. Nu stiu daca el se apropie de mine sau eu de el, dar in clipa urmatoare, palmele lui imi cuprind soldurile. inchid ochii in timp ce ma mangiie pe fund si pe spate. Apoi isi lasa capul pe burtica mea, imbratisandu-ma. Tremur toata, as fi in stare sa termin daca m-ar saruta. El ma mangaie foarte incet, asa cum stie ca imi place. Ma priveste dragastos in ochi si imi spune: "Mada, iubire, esti asa de frumoasa, dar maine am examen..." il las sa ma sarute pe umeri si pe frunte (adica "ingeras" in limba noastra), dar sunt furioasa. El simte, dar e tare incurcat. Doamne, ce mototoli pot fi barbatii! Cat l-ar costa? Dar nu, el trebuie sa-si vada de porcariile lui savante! Cine rade la urma rade mai bine!

Ma desprind incet din bratele lui, sa-i mai dau o sansa. La drept vorbind, nu fac decat sa-l intarat, dar vreau sa-l usture intransigenta. imi adun hainele de pe jos (las' sa-mi vada fundul si tot restul, sa stie ce pierde) si merg lenes spre baie. Fac un dus lung, fierbinte, sa ma spal de transpiratie si de sucurile care acum imi sunt nesuferite. Imi aranjez atenta parul, ma machiez si imi pun lenjeria de dantela rosie care mi-a cumparat-o in luna de miere. Sutienul mi-e putin stramt, dar felul cum imi ies sinii pe deasupra l-a starnit intotdeauna; il pun in dusmanie, chiar daca are sa-mi lase urme pe piele si au sa ma doara sfarcurile. Chiloteii, in schimb, sunt foarte confortabili, mi se intind frumos pe solduri si pe fund. Nu au dublura in fata, deci mi se poate vedea pasarica, daca e destula lumina. Asta ma face sa ma simt foarte puternica - am de partea mea cea mai veche forta de pe Pamant. Si am deja un plan.

Intru in dormitor si pun cate o picatura de parfum dupa urechi, intre sani si pe elasticul chiloteilor - e un parfum fin, dar foarte patrunzator, ca o obsesie; tot cadou de la el, dintr-o excursie. Ca unica bijuterie, un lantisor subtire, impletit, de aur rosu cu inimioara, sa dea contur decolteului; sigur, verigheta nu o scot. Iau o pereche de ciorapi cu banda adeziva pana la jumatatea coapsei. Deasupra, aleg rochita verde-inchis, parte peste parte, pe care mi-o prind cu o centura lata. Petrec partile sa se vada cat mai bine ce am acolo. Centura n-o stang decat sa-mi sublinieze soldurile, ca nu vreau sa arat ca rupta in doua. Pantofi cu un pic de toc, sa dea alura mersului. Imi zambesc in oglinda: dressed to kill. Imi mai aranjez parul inca o data, si imi privesc sanii cum urca in decolteu - asa da. Iau de pe noptiera cartea X, pe care Sandu a si parcurs-o, si o pun in poseta. Imi verific telefonul sa fie cu sonorul scos. Acum pot pleca la vanatoare.

Trecand pe langa el, pune cartea de-o parte si imi zambeste: "Incotro, straine?" "La cumparaturi," raspund cu cel mai dulce zambet. Imi ia mainile si mi le saruta. Ma trage la el in poala - e beton acolo; foarte bine. "Mada mea, maine cand vin de la examen iti dau toata portia de doua saptamani." "Sigur," zambesc eu provocator; ma aplec sa il sarut pe funte, si las nasul sa-i haladuie in decolteu. Simt cum ii zvacneste scula si stiu ca, daca m-as mai juca un pic, l-as goli pe loc; ei, dar si maine e o zi. Ma ridic sprintena si ies pe usa cu pasi mari.

"Madalina, sotia lui Sandu," ma prezint barbatului de la masa din colt. Ii zambesc cu gura intredeschisa si ma aplec usor spre el. Privirea lui ma pipaie, o simt cum ma cuprinde de sus in jos, apoi pe fata ii apare un zambet satisafcut. "Eu sunt Ionut," inclina usor din cap si imi strange mana - are o mana mare si puternica, inspira incredere. Dar nu imi place ca nici macar nu s-a ridicat de la masa, necum sa imi sarute mana. Poarta o camasa larga, descheiata la primii nasturi, sa i se vada pectoralii si pieptul paros. Bine macar ca nu are vreun lant din ala oribil, ca de caine. "Nu cred ca ne-am mai vazut," imi zambeste, intors spre mine. Ma asez langa el, sa-l pot avea la indemana, daca trebuie. "Nu pe dracu, te-ai facut tu ca ploua," il boscorodesc in gand; si, cu voce tare "Cu siguranta ca nu. Te-am recunoscut din descrierea lui Sandu. Cam greu sa treci neobservat." Intr-adevar, e un vlajgan de vreo doi metri, tipul atletic, nu ostentativ de musculos; brunet, cu parul numai inele, lasat liber pana dedesubtul urechilor. Are o voce patrunzatoare, placuta. Nu are nimic ostentativ, si totusi sare in ochi, inca nu inteleg de ce. Ca si cum as mai avea si alte treburi, scot cartea din poseta si i-o intind.

Nu pare deloc grabit sa o ia. O cantareste in mana si o baga intr-o geanta pe care o scoate de sub masa. "Mie mi-ar fi fost foarte greu sa te recunosc. Sandu nu prea vorbeste de tine, acum inteleg si de ce," zambeste cu dinti albi, ca de reclama. Ma cam calca pe nervi, dar nu trebuie sa-l las sa scape. "Ciudat; despre voi vorbeste toata ziua." "E un baiat bun Sandu. Pacat ca-i asa tocilar. Eu i-am spus-o inca din facultate..." Zambeste din nou, evident incantat de sine. "Nu bei nimic?" "Ca si tine." Face semn unui chelner - "Un coniac la domnisoara!" Zambesc strengareste, si ma prefac ca imi ascund inelarul mainii stangi sub poseta. "Totusi, uite ca a avut noroc baiatul nostru. Nesperat..." Chelnerul vine cu coniacul si mi-l pune alaturi. Ionut ridica paharul, "Pentru povesti cu final fericit!" Sorb pe-ndelete, dar zdravan, din pahar; in general, ma imbat greu, si primele picaturi de alcool nu fac decat sa-mi sporeasca luciditatea. "Oricand ar fi el!" zambesc, aplecandu-ma usor spre el; nu-i ating cotul cu sanii, dar ma apropii; las apropierea, parfumul si alcoolul sa-si faca efectul. "Si tu crezi ca niciodata nu e prea tarziu?" Acum e momentul: las sa imi straluceasca o lacrima in ochi. "Am spus ceva nepotrivit?" Acum se apleaca el spre mine; ii simt caldura - in primul rand e barbat, si asta imi doresc. E foarte atent, nu e sigur ca a inteles bine. "De grija finalului fericit pot sta mult si bine," ii spun cu o voce gatuita. "Sunt asa singura... Mi-e urat..." "Vai! De ce?" "Nu cred ca ii mai pasa de mine..." "Bine, dar... cum se poate?" "M-a adus aici, departe de casa, sa nu mai pot pleca..." suspin. "Mi-e dor de ai mei... Nu ma lasa sa-i vad..." Se apleaca si mai tare; tremur, fiindca momentul e decisiv; ma aplec si eu usor... Imi aleg tinta: pe coltul gurii. "Vai, iarta-ma," soptesc printre lacrimi; scot o bastistuta din poseta sa ii sterg rujul. "Nu stiu ce-i cu mine; poate am baut prea mult..." Imi ascund fata in umarul lui, apoi: "Du-ma de aici, te rog..."

Ne ridicam de la masa, el lasa o bancnota, isi ia geanta si imi intinde poseta. Ma sprijin fara teama de umarul lui: e aproape intuneric si nu vad pe nimeni cunoscut. Mai suspin usor de cateva ori, dar nu plang, trebuie sa arat ca ma stapanesc. Nimanui nu-i trebuie o miorlaita. Ma lipesc cu soldul de al lui si, dupa ce urcam in taxi, ma cuibaresc aproape la el in brate. Imi apas sanii pe pieptul lui si il las sa-mi miroase parfumul. Imi trec usor unghiile pe mana cu care ma tine. Ii trec mana peste piept si peste burta, apoi o cobor spre slit - si acolo e: imensa, nu se mai termina, ca un par. Ma ud si mai tare; naiba sa-l ia de sutien, ca ma omoara, parca mi-ar sta pe ochi, asa rau ma doare... Ma cuibaresc si mai bine, si ma las moale, sa imi simta toate rotunjimile. Ii desfac fermoarul de la slit fara nici un sunet. Intru cu mana in iadul ala fierbinte si simt cum imi zvacneste scula lui in mana. Taxiemtrista (ca asa s-a nimerit) imi face cu ochiul in oglinda; s-a prins. Dar el e topit. Se apleaca spre mine tot mai mult, si il astept, umezindu-mi buzele in intuneric. Atunci cand buzele ni se ating, ii strang capul sculei in pumn si simt cu se cutremura tot. Mana libera imi gaseste decolteul si mi se asaza pe sani - si astia au innebunit, vor sa sparga sutienul, si inima imi bate ca dupa o suta de metri de sprint. Imi gaseste sfarcurile (ca si greu e!) si mi le framanta intre degete - sa mor! Ma doare, dar sucurile imi curg in nestire pe coapse... Ma cabrez pe el si ii raspund la sarut, ii cuprind buza de jos cu ale mele, apoi imi trec limba peste buzele lui. Acuma cealalta mana imi gaseste un genunchi si il cuprinde, apoi urca... Ajunge acolo unde se termina ciorapul; gaseste umezeala si face cercuri prin ea, tot mai largi, pana la incheietura coapsei. Imi urmareste pliul in fata, apoi isi odihneste podul palmei pe pubis. Degetele gasesc locul unde chiloteii sunt lipiti de piele, se asaza de o parte si de alta, apoi strang... Asa, am sa ma vars pe el aici, si ar fi pacat. Ma concentrez asupra sculei lui, care imi da fiori prin mana pana intre solduri. I-am bagat mana in chiloti si i-o frec incet, dar strans, ca nu cumva sa se scape. E ca o bara de metal fierbinte imbracata in cauciuc; capul moale si coada tare au impreuna un efect pe care nici nu-l pot descrie... Cu degeteul mare ii frec fraul si simt deja cum se acumuleaza tensiunea.

"Am ajuns," spune taximetrista, dupa ce si-a dres vocea. Ne aranjam tinuta, el plateste si iesim inlantuiti. "Unde m-ai adus?" "La mine." "Si sotia ta?" "E la cumparaturi." Inca una! Isi cauta cheile si eu ma sprijin cu spatele de usa, sa ii ajung scula. Si... imi suna telefonul. "Eu sunt, iubire." Respir adanc, sa ma racoresc. "Ai gasit ceva?" "Mai nimic. Voiai ceva?" "Nu-mi iei ceva bun?" Zambesc tandru, fara voia mea; de cand ne-am casatorit, am hotarat amandoi sa renuntam la dulciuri, dar mie imi plac mult, si el imi mai ciuguleste din ele (cam pe ascuns), asa ca nu ma pot supara. "Sa vad daca e ceva." "Bine. Da bip cand vii, daca vrei sa te ajut." "Dau. Ciao." "Te iubesc, ingeras..." La dracu! M-am uscat instantaneu.

Ionut imi ranjeste ca un prost - acuma ma enerveaza. A deschis usa, ma pofteste cu un gest sa intru; nu stiu de ce, dar il ascult. Ma ia in brate si ma duce undeva - cred ca in dormitor. Il las sa scoata hainele de pe mine. Parca imi vine cheful din nou. Ma enerveaza, totusi, e neindemanatic, ma loveste din greseala de cateva ori - e prea sigur de el, si se si grabeste. Apoi se dezbraca singur, nici nu asteapta sa pun mana pe el. Sunt victima sigura. Se apropie cu scula aia imensa, fara nici o inhibitie. O prind de cap si ma joc un pic cu ea. "Asculta, mascul feroce, trebuie sa-ti pui prezervativ!" "Da, ca Sandu tot cu prezervativ te fute!" "Nu-i grija ta. Fara nu vreau!" Imi strang picioarele si ma intorc cu spatele. "Mada, n-am prin casa asa ceva..." "Du-te si ia-ti!" Ma scoate din sarite ca imi zice asa. "Foarte bine. Cand vine nevasta-ta de la cumparaturi..." las amenintarea in aer. Am castigat. Se imbraca bombanind si pleaca. Pana vine, intru in baie, ma sterg de sucuri si imi refac un pic machiajul. Ma privesc in oglinda - sunt multumita. Mozoleala din taxi m-a infierbantat; n-a fost deloc rau, pentru prima data. Mi-am regasit vechile miscari, unduioase si promitatoare, ca de sarpe. Ma mangai usor, ca si cum as fi regasit o veche prietena. Tocmai atunci aud usa - la fix; numai sa nu fie ea. Si daca e, ce? Nu vede la mine ce n-a vazut niciodata. E el, are pasi grei si repezi; zambesc imaginandu-mi cum i se leagana zestrea intre picioare. Acuma sunt gata.

Ma apropii si eu de el cu pasi iuti. Ii defac camasa in viteza, apoi cureaua de la pantaloni. Toti barbatii arata caraghios cu pantalonii in vine. Ii trag jos chilotii, ii prind maciuca in pumn si il trag de ea spre pat. Imi bag un deget in pasarica, iau de acolo suc si incep sa i-l intind pe scula. Ma las putin pe el, sa-mi simta pielea de pe burtica mangaindu-i capul. Apoi desfac un prezervativ si i-l pun dintr-o miscare. E putin speriat de hotararea mea; ma credea beata sau bleaga. Am sa-l strang cu pizda de fier pana face pe el. Ii dau un branci sa cada pe spate si se lasa razand manzeste. E luat pe nepregatite si nu stie ce sa faca. Numai pula ii sta in sus, ca un catarg. Fara nici o ezitare, ma urc pe ea si imi dau drumul in jos. Strang din dinti, fiindca deja m-a umplut si mai e pana s-o iau pe toata. Dar trebuie s-o inghit, sa ramana prostit. Incerc sa ma relaxez putin, prefacandu-ma ca gafai de placere. In sfarsit, binevoieste si dumnealui sa ma mangaie pe solduri; nu stie, dar asta ma uda mai tare, si aluneca tot in mine. Sunt asezata cu genunchii proptiti pe coapsele lui, putin aplecata in fata. Ma ridic putin, ma sprijin pe calcaie, apoi incep du-te vino sa-l calaresc. Muschii mi se strang reflex, stiu ca devin tot mai stramta. Imi ajunge cu capul atat de sus, ca simt ca si cum m-ar lovi in buric pe dinauntru. Ma doare putin, dar placerea creste tot mai mult. Nu ma mai intereseaza nimic, nici zvarcolirile de sub mine, nici gemetele - ajung incet acolo unde vreau...

Dar ce greseala! Maciuca se umfla si incep sa-i simt spasmele ca de criza epileptica. Daca n-ar avea prezervativ, ar fi niste jeturi lungi si groase, mi-ar arde vaginul si s-ar scurge afara. Imaginandu-mi asta, reusesc si eu un orgasm pe jumatate simulat. Nu-i dau drumul, il mai calaresc putin, cat e tare, sa-l doara si pe el. Ma implora sa ma opresc, dar nu-l aud. In sfarsit se flescaieste, si aluneca afara, ca o limba de porc, lunga si vanata. E vlaguit de tot, incearca sa-mi zambeasca dar ochii ii sunt impaienjeniti si abia poate vorbi. Stau deasupra lui, victorioasa. Merg in baie si ma sapunesc viguros, ma spal cu apa mai mult rece, imi aranjez parul si machiajul si ies. Ma imbrac fara nici o vorba. Tontul sta inca intins, cu obiectul ala, care nu mai valoreaza nici cat o carpa de sters pe jos, atarnand pe o coapsa. "Te rog sa-mi chemi un taxi," ii zambesc dulce, dar cu dinti. "Nu mai stai cu mine?" ingaima el. "Pana vine nevasta-ta? Ai sa ai destule probleme la noapte cu ea, nu te necaji..." Ii scot prezervativul si il arunc pe fereastra - sper sa cada in capul vreunei babe bigote, care poate ne-a si auzit. Ii iau telefonul din pantaloni si i-l pun in mana. Cere un taxi cu voce stinsa - ce mai barbat, ce sa zic!

Urc in taxi, dau adresa si ma gandesc ce sa inventez acasa. Trecand pe langa un magazin non-stop, ii spun soferului sa opreasca, cobor si iau o ciocolata cu alune. O pun in poseta si, zambind fericita, inchid ochii asteptand sa ajung.

Dr_Vlad
Dr_Vlad
2 Urmăritori
Te rugăm dă o notă poveste
Autorului i-ar plăcea feedback-ul tau.
  • COMENTARII
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
2 Comentarii
irrumator81irrumator81peste 1 an în urmă

Excitantă și interesantă poveste...

AnonymousAnonimpeste 2 ani în urmă

Superba, am recitit-o de mai multe ori. Modul elaborat al evenimentelor mi-a amintit de povestirile Antoniei.

Împărtășește această Poveste