Een onverwacht genoegen, deel twee

Verhaal Info
Peters huisgenootje doet mee met ons trio
3k woorden
4.42
25.7k
1
0

Deel 5 van de 7 delige serie

Bijgewerkt 04/23/2021
Gemaakt 02/09/2005
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier

Een tweede deel van het fictieve verhaal Een onverwacht genoegen, omdat ik zin had deze te schrijven. Voel je vrij om te reageren, dat stimuleert het schrijven zeker.

Veel plezier, Amsterdick

Het voorafgaande: Mijn vriendinnetje Desiree en ik kwamen een oude schoolvriend van me tegen met wie ik vroeger geëxperimenteerd heb. We gingen met hem naar huis, waar de avond uitliep op een heerlijk trio. Totdat Peters huisgenootje opeens in de deurpost stond.

------------------------------

De kamergenote van Peter keek vol verbazing naar het tafereel in de huiskamer. Mijn lul diep begraven in Peters kont. Zojuist had ik mijn ballen in zijn anus geleegd. Ik voelde hoe van schrik mijn lul kleiner werd. Mijn vriendinnetje Desiree lag met de benen wijdt en met haar vingers in haar kutje naar ons te kijken.

"Eh, hoi Mijke..." zei Peter schuchter. Mijke's gezicht werd knalrood en ze draaide resoluut om en liep de woonkamer uit. "Sorry...!" hoorde we haar nog zeggen.

Ik trok mijn slappe lul uit Peters gat. Er kwam wat zaad van me mee. Peter stond op en trok zijn kamerjas aan. "Maak je geen zorgen, ik ga wel even met haar praten," zei hij geruststellend tegen ons. Desiree kwam tegen me aan zitten en keek me verschrikt aan. "Jeetje, wat nu?" vroeg ze. "Maak je geen zorgen, Peet regelt het wel." Desiree pakte voorzichtig mijn pik op. "Hij zat wel diep hè..? " Ze glimlachte. Mijn lul werd al weer harder nu haar vingertjes mijn staaf raakte. Ik stond voorzichtig op. "Even naar de wc. Ben zo terug."

In de gang hoorde ik Peter tegen Mijke praten in haar slaapkamer.

Terwijl ik mijn lul aan het wassen was, kwam Mijke de badkamer binnen. "Hoi, ik ben Mijke," zei ze terwijl ze haar hand uitstak. "Eh, hoi, ik ben David." Ik schudde met een natte hand. Ze keek even snel naar mijn lul. Gleed ze nu met haar tong over haar bovenlip? "Sorry dat ik zo freakte, maar het komt niet iedere dag voor dat ik thuis kom terwijl mijn huisgenoot anaal genomen wordt."

"Ik hoop het niet, nee." We moesten allebei lachen. Het ijs was gebroken. We keken elkaar aan. Mijke was een slank blond meisje met lang haar, heldere ogen. Haar tieten stonden strak in haar truitje. Ze rook naar sigaretten en een zoet luchtje.

Ze stapte op me af. Voordat ik iets kon doen, had ze haar hand op mijn lul gelegd. "Hmm, lekker groot zeg." Ze kneep in mijn pik en begon er toen zachtjes aan te trekken. Met een pruillipje zei ze: "Dit vindt je vriendinnetje toch niet erg hè?" Mijke wreef met haar vinger over mijn plasgaatje en smeerde het voorvocht uit.

Ondertussen was Peter in de woonkamer met Desiree aan het praten. Hij had uitgelegd dat Mijke alweer over haar schok heen was en dat we gewoon wat haar betrof door konden gaan met onze geile spelletjes. Desiree zat op de bank terwijl Peter tegenover haar zat op zijn grote stoel. Zijn paal stond alweer rechtovereind. "Wat zie je er mooi uit," zei hij tegen mijn vriendinnetje. Desiree giechelde. Peter zo zien trekken wond haar oneindig op. Haar kutje was al behoorlijk nat.

"Streel je kut, Desiree..." zei Peter. Als in trance gleed haar hand naar haar kutje en begon ze met een vinger over haar clitje te strelen. "Stop een vinger in je kut!" beval Peter. Desiree deed wat hij vroeg. Ze duwde haar wijsvinger tussen haar warme lipjes. "Nog een," zei Peter terwijl hij sneller begon te trekken. Desiree vond het geil om zo gecommandeerd te worden. Haar kutje begon te tintelen. De twee vingers sopten helemaal. "Stop er nog een in. Ik wil dat je je hele kutje oprekt met je vingers, klein geil meisje!" kreunde Peter. Het zaad begon al in zijn ballen te borrelen toen Desiree slaafs volgde. In en uit haar kutje. In en uit haar heerlijke kutje ging haar vingers. "Lik ze af, proef je eigen kutvocht..." Desiree nam haar vingers in haar mond en proefde de zoete smaak van haar kutje.

Daarna stak ze drie vingers weer in haar kut en dat was genoeg. Desiree balde haar voeten, haar orgasme stootte door haar lichaam. De spieren in haar lijfje trokken heftig samen.

Ondertussen had Mijke mijn lul flink onder handen genomen en had ik een van de beste trekbeurten ondergaan in mijn leven, maar ik wilde nog niet spuiten. Ik pakte haar hand en haalde deze van mijn pik af. Ik pakte de onderkant van haar truitje vast en trok deze over haar tieten heen. Het truitje liet ik op de grond vallen. Haar tepels drukten tegen de stof van haar bh aan. Ik kneep in haar linkertepel die al kogelhard was. Ze kreunde. Ze maakte het haakje van haar bh los en voor het eerst zag ik haar melkwitte borsten. Haar tepels waren lichtbruin gekleurd.

Ik wilde haar borsten aanraken, maar ze draaide zich om. "Kom, we gaan kijken wat je vriendinnetje en Peter aan het uitspoken zijn. Ik liep achter haar strakke kontje aan de woonkamer binnen.

Daar zat Peter op zijn knieën voor Desiree. Met zijn tong likte hij haar natte kutje leeg. Desiree lag te kreunen en hield zijn hoofd stevig vast en drukte zijn mond op haar lippen.

"Ik zie dat je vriendinnetje zich wel vermaakt," zei Mijke met een brede grijns.

Desiree keek even verschrikt naar ons op. Ze lag daar compleet naakt, en Mijke kon haar hele lichaam zien. Al snel werd ze echter overmand door het genot dat Peters tong haar gaf. Met een verlekkerde blik keek ze naar Mijke en mij terwijl Peter hard bezig was haar een volgend orgasme te bezorgen. Ik boog voorover en gaf haar een diepe tongzoen. "We hebben er een extra speelkameraatje bij lieverd..." zei ik tegen haar. Peter stopte intussen met beffen en keek naar Mijke terwijl hij niet vergat om Desiree's clitje te stimuleren.

Mijke keek Desiree aan. "Hoi, ik ben Mijke." Desiree stelde zichzelf kreunend voor. "Sta maar niet op hoor, mooie meid..." zei Mijke. Ze keek naar Peter.

"Sorry voor de rommel huisgenoot," zei Peter tegen Mijke, terwijl hij eens goed naar haar mooie borsten keek. "Geeft niet jongen, ik heb altijd al willen weten wat voor gereedschap je bij je had. Nu weet ik het." Ze nam zijn half harde lul eens goed in zich op. Weer zag ik haar tong verlekkerd over haar lippen glijden.

"Kom je erbij?" vroeg Peter een beetje schuchter.

Mijke rekte zich uit, haar mooie borsten kwamen nu nog mooier uit dan eerst. "Nee," zei ze, "ik ga naar bed. Ben moe." Peter keek verbaasd, Mijke keek ons opeens ondeugend aan. "Tuurlijk kom ik erbij jongens. Zulke heerlijke lijven wil ik niet aan me laten voorbij gaan." Ze knoopte haar broek los.

"Kom, Peet, wel doorlikken, hè, het meisje ligt er zo lekker bij..."

Peter volgde maar al te graag Mijke's commando op. Desiree en ik keken naar Mijke die haar broek van haar lichaam afstroopte. Haar glimmend zwarte onderbroekje werd zichtbaar. Ik kon haast niet wachten om haar kutje te zien. Mijn lul was nog nooit zo hard geweest. Mijke stak haar vingers onder de band van haar broekje en trok deze uit. Een glanzend kutje zonder enig haar kwam tevoorschijn. Peter keek even op van Desiree's kut. Mijke stapte uit haar broekje en kwam naast Peter en op haar knieën voor mij zitten.

"Zo, nu wil ik wel eens proeven hoe je lul smaakt," zuchtte ze. Ze nam mijn pik in haar hand en leidde hem naar haar mond. Ze keek even naar Desiree die bijna ongemerkt knikte. Mijke nam mijn eikel in haar mond. Haar lippen omsloten precies de rand van mijn eikel. Ze begon zachtjes te zuigen terwijl ze de rest van mijn staaf aan het melken was met haar handen.

Ik sloeg mijn arm om Desiree heen en drukte haar warme lichaam tegen me aan. We keken beiden naar haar de pijpende Mijke. Desiree fluisterde in mijn oor: "Wat een geil meisje is dat. Wil je haar neuken?"

"Ja..." kreunde ik. Mijke was intussen harder gaan zuigen en duwde een vinger tegen mijn kontgaatje aan. Peter begon Desiree te vingeren met zijn linkerhand en keek intussen gebiologeerd toe hoe ik werd gepijpt. Onderwijl wierp hij een blik op de mooie wiebelende tieten van Mijke. Hij raakte voorzichtig haar tieten aan. Mijke kreunde.

Mijke nam mijn pik uit haar mond en duwde hem richting Peter. "Kom, Peet, zuig hem eens lekker af..." Peter boog voorover en nam mijn lul in zijn mond. Mijke stond op en ging aan de andere kant naast Desiree zitten. Ze begon de borsten van mijn vriendinnetje te strelen en likte haar wang. "Kijk die twee geile jochies eens bezig zijn met elkaar..." Ze liet een hand over Desiree's buikje glijden en streelde speels met het kletsnatte kutje van mijn vriendinnetje. Hoewel ik de pijpbeurt van Peter niet verkeerd vond, wilde ik mijn zaad niet in zijn mond verspillen, maar deze hard in de kut van Mijke spuiten.

Desiree kreunde toen twee vingers van Mijke haar kut penetreerde. Mijke begon aan haar rechterborst te zuigen. Dit was de eerste keer dat Desiree onderhanden werd genomen door een andere vrouw. Het wond haar hevig op. Mij ook trouwens. Ik duwde Peter zachtjes van me af. Mijn lul glinsterde van al het vocht.

Mijke was druk bezig met het bevredigen van Desiree en merkte pas op dat ik verplaatst was op het moment dat ik achter haar stond en haar hoofd vastpakte. "Zo, klein opgeilertje. Mij eerst plagen in de badkamer en daarna even pijpen en de rest door je huisgenoot laten opknappen... Zo zijn we niet getrouwd. Ik pakte haar ruw vast en trok haar op de grond. Ze keek even naar me om. In haar ogen kon ik lezen dat ze het fijn vond om ruw behandeld te worden. Ik voerde de act wat meer op en duwde haar gezicht tegen de natte poes van Desiree.

"Je houdt vast wel van een lekker doorgeneukte kut!" Ik ging achter haar zitten. Terwijl ik haar mond tussen de schaamlippen voor haar duwde, pakte ik mijn harde lul vast. Mijke begon Desiree vol overgave te likken. Ik keek naar beneden en zag haar heerlijke bilnaad. Mijke had een kleiner kontje dan Desiree. Bijna het kontje van een jong tienertje, met smalle, puntige billetjes. Ik trok haar billen wat uit elkaar. Een mooi bruingrijs-gekleurd aarsje gaf zich bloot. Daar zou ik graag een keer mijn lul insteken, dacht ik.

Maar eerst wilde ik kennismaken met haar kut. Ik duwde mijn pik tegen haar schaamlippen. Ze was verschrikkelijk nat. Ik pakte haar heupen vast en duwde in één keer mijn harde pik in haar schacht. Mijke's mond viel open bij de penetratie. Desiree keek me over Mijke's schouder aan. Haar ogen schoten vuur van lust en oncontroleerbare geilheid.

Ik begon Mijke keihard te neuken. Haar lichaam schudde en het lukte haar niet langer om haar mond op de Desiree's kut te houden. Ik greep met beide handen de ronde borsten van Mijke beet en stootte door en door. Ik trok mijn pik tot aan de eikel uit haar kut, om daarna weer genadeloos in haar te rammen.

Peter keek toe. Ik zag dat hij flink aan het trekken was. "Neuk haar maar lekker ruw, zoals ik je vriendinnetje neukte vanavond. Dat heeft die lekkere slet wel verdiend! Fuck, als ik had geweten dat ze het lekker vond om hard genomen te worden, had ik haar al veel eerder geneukt."

"Je hebt het nooit geprobeerd, jochie!" kreunde Mijke terwijl ik nog eens diep in haar kutje stootte. Ik werd gek van geilheid van haar natte strakke kutje. En van Peter die verlekkerd aan zijn pik lag te trekken. En van mijn lieve Desiree die Mijke's hoofd weer vastpakte en haar tong tegen haar clitje aanduwde. "Oooh Mijke, lik me alsjeblieft. Ik doe alles voor je, als je me nu maar likt..." Mijke liet zich dat geen twee keer zeggen en gleed met haar tong door de opgezwollen kut van Desiree.

Peter begon de tietjes van Desiree te strelen. Hij kneep verlekkerd in haar tepels en keek haar streng aan. "Alles Desiree, ben je bereid alles te doen voor ons?"

Desiree deed haar ogen open. Ze keek glazig van de likkende Mijke naar mij en daarna naar Peter. "Ja, jullie mogen alles met me doen. Me overal neuken... ooooooh...." ze kon niet meer praten. Haar orgasme stormde door haar lieve lijfje. Haar lichaam begon te schudden.

Wat de consequenties van Desirees woorden waren zouden we allebei snel aan den lijven ondervinden. Op dat moment vond ik alles best. Ik had Peter mijn lieve vriendinnetje al zien neuken en ik had gezien hoeveel ze had genoten van zijn harde lul in haar kut. Mijn lul zat nu in een van de heerlijkste kutjes die ik ooit geneukt had en wat mij betreft gingen we nog een tijdje door zo.

Toen Desiree's orgasme wegebde, draaide Mijke zich om en duwde me zachtjes van haar af. "Zullen we even van positie veranderen?" zei ze met een lief stemmetje. Geen probleem. Ik trok mijn lul uit haar kut. Mijke stond op en omhelsde mij. Haar tong vond de mijne. Ik voelde hoe haar handen over mijn rug gleden en mijn billen vonden. Ze kneep even stevig in mijn kont. Ze drukte haar borsten stevig tegen mijn lijf. Peter stond op van de bank en kwam achter haar staan. Hij duwde zijn harde lul tegen haar billen.

Zo stonden we een tijdje met z'n drieën in de kamer. Desiree lag voor pampus op de bank. Onder haar kut lag een grote natte plek op de bank. Haar schaamlippen waren rood en opgezwollen. Die kon voorlopig geen pik meer hebben.

"Ik wil kut!" zei Peter en hij duwde zijn harde lul tussen de schaamlippen van Mijke.

Mijke legde haar hoofd op mijn schouder terwijl Peter langzaam in en uit haar kutje stootte. "Zo huisgenootje van me..." hijgde hij in haar oor. Ik kon iedere stoot nauwgezet voelen want Mijke stond nu tegen mijn lijf aan geperst.

Mijke pakte mijn lul beet en duwde deze onder haar schede. Mijn lul drukte tegen haar kutje en Peters lul aan. Een vreemd maar lekker gevoel. Zo nu en dan drukte Peters ballen tegen mijn eikel. Ik hoorde Mijke kreunen en steunen. Ze begon me weer te tongen. Wat een heerlijk meisje bedacht ik me. Terwijl ik haar kuste keek ik recht in Peters ogen. Die glinsterden van geilheid. Ik denk dat hij al tijden die heerlijke huisgenoot van hem wilde neuken. Terwijl hij mij aankeek en diep in haar stootte, gleden zijn handen over mijn billen. Zijn vinger duwde tegen mijn aarsgat.

Ik begon mijn pik wilder tegen zijn ballen te schuiven. Ook ik kon alleen nog maar kreunen van genot.

"Jongens, laten we gaan liggen, mijn benen worden moe," zei Mijke. Peter haalde met tegenzin zijn lul uit haar kut. Mijke ging op de bank liggen. Desiree was weer wat bijgekomen van haar orgasme en stond op. "Even plassen.." zei ze terwijl ze richting de badkamer liep.

Mijke ging met haar benen wijd op de bank liggen. Haar prachtige kale kutje stond open. "Peter, stop je lul in mijn mond, dan zal ik je pijpen. David, ram je pik nog een keer in mijn kut en stop niet voordat me hoerige doos helemaal hebt volgespoten, begrepen?" Dook tussen haar benen en duwde mijn geslacht wederom in haar kutje. Peter gebruikte haar mond als neukgat. Gedrieën neukten we alsof er geen morgen meer was.

Desiree kwam weer terug in de woonkamer en keek toe hoe ik mezelf naar een orgasme pompte. Mijke drukte haar mooie voeten tegen mijn billen en drukte mijn harde staaf zo mogelijk nog verder naar binnen. Ze gilde het uit dat ze klaar ging komen. "Spuit me vol, jongen... spuit je zaad in mijn kut... h-hou.. oooohhh..... jaaaa!!!" gilde ze terwijl ze klaar kwam. Haar spieren spanden zich, en mijn lul zat plotseling muurvast in haar kut. Ik hield het niet meer en spoot vol overgave al mijn sperma diep in haar hoerige kutje.

Peter hield het niet meer en duwde zijn lul in haar mond en spoot haar keel vol met warm zaad. Mijke lag uitgeput maar voldaan op de bank. Haar prachtige slanke lichaam nat van het zweet en zaad. Uit haar kutje druppelde mijn kwakkie, uit haar mondje hing een sliert zaad van Peter.

Peter ging naast Mijke op de bank zitten en wenkte Desiree en wees op zijn pik. "Kom Desiree, lik me eens schoon... lekker sletje..." Desiree ging slaafs voor hem op de grond zitten en nam zijn harde pik in haar mondje. Ze likte de laatste restjes zaad van zijn glanzende eikel.

Toen Peters lul helemaal schoon was, duwde hij Desiree richting Mijke. "Lik je mijn huisgenootje ook nog even lekker schoon, sletje?"

Desiree aarzelde even. Ze had nog nooit een kut gelikt. Maar Peter duwde door. "Kom, je zei dat we alles met je mochten doen... en dit is wel het minste wat je kunt doen nadat Mijke je zo lekker naar een orgasme gelikt heeft."

De gedachte aan die actie deden Desiree's ogen glinsteren van geilheid. Ze aarzelde dan ook niet meer en begon vurig, zij het wat ongecontroleerd, het met zaadbedekte kutje van Mijke te likken. Mijke lag lekker te genieten en keek door haar half gesloten ogen hoe mijn vriendinnetje haar kutje heerlijk schoonlikte. Mijn pik begon te steigeren van Desiree's onderdanigheid. Dat beloofde wat voor de toekomst.

En zo kwam een vurige en wilde nacht tot een einde. Een half uur na het laatste orgasme lag ik naast Desiree in het logeerbed. Mijke en Peter lagen in hun eigen bed.

Ik droomde die nacht van Mijke's heerlijke kutje en Peters fijne pik die in en uit Desiree schoof. En kon alleen maar voorzichtig vermoeden dat het hier niet bij zou blijven. Desiree had immers een belofte gedaan en die was niet zo simpel voldaan met een beetje simpel likwerk - dat had ik in Peters overgeile blik kunnen lezen. En Desiree nam beloftes ook altijd erg serieus.

Gelieve dit een score te geven verhaal
De auteur zou je feedback appreciëren.
  • REACTIES
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Posten als:
Anoniem
Deel dit Verhaal

GELIJKAARDIGE Verhalen

Mabel 01 Mabel krijgt een cursus in anale seks en ass to mouth.
Kyra's Onderwerping. Kyra moet voor haar drankjes betalen, in natura!
One Night Stand Ik zag haar, en het was meteen raak.
Het Cadeautje Op de bon geslingerd!
Buurmeisje(s) & Buurvrouw(en) 06 Vrijen met buurmeisje Marloes en een trio met haar moeder.
Meer Verhalen