Μπάμπης ο Μερακλής

Story Info
Μερακλής, γλεντάει κωλαράκι τούμπανο
1.3k words
3.33
2.9k
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Είμαι ο Μπαμπης, 52 χρόνων παντρεμένος, τριχωτός και μουστακαλής. Κρατιέμαι καλά για την ηλικία μου. Ένα πράγμα που με χαρακτηρίζει, είναι ότι το ξυράφι δεν κατεβαίνει ποτέ απ' το λαιμό.

Λατρεύω το σεξ και γουστάρω να επιβάλλομαι. Κρατάω από Σμύρνη, όπου αρσενικό σήμαινε κυνηγός. Ο παππούς μου ο συνονόματος είχε κι αυτός τη φήμη του γαμια. Το παρατσούκλι του ήταν "ο Μπαμπης ο Μερακλής". Ήταν και κωλομπαράς. Κληρονόμησα και το όνομα και τη χάρη.

Στα νιάτα δεν άφηνα θηλυκό να μου ξεφύγει. Από πιτσιρικάς στα γαμήσια και τις μπουρδελότσαρκες. Ακόμα και αργότερα που παντρεύτηκα, τα ξενοπηδήματα συνέχισαν. Φυσικά γαμάω και τη γυναίκα μου σε συχνή βάση (είμαι και οικογενειάρχης).

Έχω κάνει τα πάντα στο σεξ. Έχω γαμήσει μικρές, μεγάλες, ελεύθερες, παντρεμένες. Ακόμα και ξαδέρφη. Είμαι 'στρέιτ', όπως το λένε, αλλά δε λέω όχι και σε καλό αντρικό κωλαράκι. Για ξεχαρμάνιασμα, καμιά φορά μετά από αγαμίες, το αντρικό έρχεται ταμάμ.

Ομολογώ, τα καλύτερα γαμήσια τα 'χω κάνει με αντρικό κωλαράκι. Δεν παίζουν ιδιαίτερες προτιμήσεις σε αυτά. Μικρά, μεγάλα, τριχωτά, άτριχα... Καμιά φορά γουστάρεις να ξεκαυλώσεις με κάτι οικείο. Όσοι είναι λάτρες του αθλήματος ξέρουν τι εννοώ, όπως επίσης και ότι δύσκολα βρίσκει κανείς καλά αρρενωπά κωλαράκια. Κυρίως θηλυπρεπή, που κι αυτά έχουν την καύλα τους. Αυτά κυρίως στις δικές μου εποχές. Σήμερα η νεολαία είναι κάπως πιο χύμα στο σεξ, και οι επιλογές αυξάνονται.

Έτσι γάμησα τον Σπύρο. Πάει καμιά δεκαετία από την ιστορία.

Ο Σπύρος, παλικαράκι από την Αριδαία. Καμιά φορά τις Τετάρτες τα απογεύματα παίζαμε μπάλα μαζί. Γυμνασμένος, όμορφος, γύρω στα 30, μουσάτος, με λευκό δερματάκι και στο να χέρι τατουάζ μανίκι. Το πεταχτό του κωλαράκι ξεχώριζε στα αποδυτήρια. Το χαλβάδιαζα κάθε φορά που τύχαινε να λουστούμε μαζί.

Είχα μήνες να πάρω αντρικό κωλαράκι τότε, πάνω από χρόνο. Ένα βράδυ, λοιπόν, τελειώσαμε παιχνίδι και τον πήγαινα σπίτι με το αμάξι. Είχαμε τη γνωστή μας κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ/ΑΕΚ, και τα υπόλοιπα τα γνωστά. Όλα καλά στο δρόμο μέχρι που η συζήτηση πήγε στο γαμήσι και ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις και να τα λέει περίεργα. Αφού του πα να μιλήσει ντόμπρα μου πε πως ξέρει ότι γουστάρω να γαμάω αντρικά κωλαράκια.

Ξαφνικά ησυχία. Ατάραχος το παραδέχτηκα. Του είπα, καμία φορά όταν οι καύλες χτυπάνε κόκκινο μια τρύπα παραμένει τρύπα. "Είμαι μερακλής. Μου αρέσει το ωραίο. Πως να το κάνουμε" Απλά τα πράγματα.

Πριν λίγα Χρόνια γαμούσα έναν πουστράκο σε διπλανό χωριό. Τον ίδιο πουστρακο που έτυχε να γαμησει και ο Σπύρος. Πάνω σε συζητήσεις, του πε πολλά για διάφορους της περιοχής μας που έχουν περάσει απ τον κώλο του, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα.

Η συζήτηση δεν άργησε να πάει στα μουνια και τις ψωλες. Τα λέγαμε όλα χύμα, και ανάψαμε. Κάποια φάση τον έπιασα να ρίχνει κλεφτές ματιές στον πουτσο μου. Μου χε γίνει τέντα μέσα στη φόρμα. Τον στραβοκοίταξα και αμέσως κοίταξε αλλού.

"Μην ντρέπεσαι, κοίτα" του είπα και έβαλα το χέρι του πάνω στον πουτσο μου.

"Τέρας είναι. Φαίνεται χοντρός"

"Για να δω κι εγώ" είπα και έπιασα το φούσκωμα στη φόρμα του. Κάγκελο κ αυτός. Φαινόταν να 'χε μακρύ κουμπούρι.

Σταμάτησα κάτω από το σπίτι του. "Θα ανέβω να ρίξω ένα κατούρημα". Κατάλαβε που το πήγαινα.

Πάρκαρα, ανεβήκαμε σπίτι κ πήγα όντως για κατούρημα. Μπήκα στο σαλόνι αναμμένος και τον άρπαξα απ τη μέση. Τον έφερα κοντά μου και του χούφτωσα το κωλαράκι. Μμμ.. καυλιάρικο, στητό και αφράτο. Δεν αντιστάθηκε αυτός. Ακούμπησα πίσω στο τραπέζι και ξεκίνησα να τον γδύνω.

Τον φιλούσα καυλωμένος παντού στο λαιμό όσο τον ξέντυνα, και στο τέλος τον άφησα μόνο με το βρακί. Ίχνος τρίχας το ξυρισμένο του κορμί. Αλλά οι μυς διαγράφονταν αψογά. Ο πουτσος μου κάγκελο μέσα στη φόρμα, τριβώταν πάνω του. Ο δικός του κάγκελο επίσης.

Τον πέταξα έξω και έβαλα το χέρι του στο καυλι μου.
Άρχισε να μου τον παίζει αργά ενώ κοιταζόμασταν στα μάτια. Φαινόταν κάπως διστακτικός.
"Δεν πας να τον πλύνεις λίγο?" είπε διστακτικά
"Μην ακούω μαλακιες. Η πουτσα έχει και πουτσίλα"

Τον έπιασα από τον ωμό και τον κατέβασα στο καυλι μου να μου πάρει τσιμπούκι στο όρθιο. Καυλα το στοματάκι του.

Βάλθηκε να με γλείφει αχόρταγα. Ο χοντρός μου πούτσος τον δυσκόλευε να τον βάλει βαθιά. Καμιά φορά κατάφερνε να τον πάρει όλον στο στόμα και να χώσει τη μύτη του βαθιά μέσα στο θάμνο μου, πράγμα που με έφτιαχνε.

"Γουστάρεις τη γεύση μου λεβέντη μου?"

φάνηκε απορροφημένος στο τσιμπούκι, αλλά κούνησε το κεφάλι καταφατικά.

Από κάτω φορούσε αυτά τα 'τζοκ στραπ'. Πολύ πουστικο, αλλά αναδεικνύουν το κωλαράκι καυλα. Μερακλής αυτός που τα σχεδίασε.

Όπως ήμουν σκυμμένος πάνω του του χούφτωνα τα κωλομερια τα οποία χάνονταν μεσα στις χερουκλες μου. Με λιγο σάλιωμα άρχισα καρφώνω δάχτυλα στη σφιχτή του σούφρα. Υγρή και ζεστή. Καυλα αίσθηση. Βογκούσε με την ψωλη μου στο στόμα του. Σε λίγο χαλάρωσε και τα δάχτυλα μπαινόβγαιναν με ευκολία.

"Γουστάρω να σε γλεντήσω" έκανα ασυγκράτητος

Σηκώθηκε, και μου στήσε το κωλαράκι του μπροστά στα μούτρα. Άρχισα να τον φιλώ με μανία και να τον γλείφω παντού στα κωλομερια. Σιγά σιγά του κατέβασα το εσώρουχο και έπεσα με τα μούτρα ανάμεσα στα κωλομαγουλα του. Έτριβα τη μουστάκα μου πάνω στην κωλοτρυπίδα του και αυτός σπαρταρούσε σαν παρθένο γκομενάκι. Ένιωθα την τρυφερή του τρυπούλα να συσπάται πάνω στη γλώσσα μου. Με καύλωσε.

Σηκώθηκα, τον ξάπλωσα ανάσκελα στο τραπέζι και μπήκα αναμεσά στις ποδάρες του να συνεχίσω το γλείψιμο. Η πουτσα του στεκόταν κάγκελο όρθια. Λεπτή κ μακριά, αλλά κι αυτή ξυρισμένη κάργα. Την ώρα που τον έγλειφα παντού στην κοιλιά και τα μπούτια, μου τη βαρούσε στο μάγουλο. Ήθελε να του πάρω πίπα.

"Δε γλείφω πουστρακια" του εξήγησα κοφτά "αν θα πάρω πίπα θα την πάρω σωστά, σε άντρα που τιμάει τα μούσια του, και κρατά την τρίχα στη θέση της". Είπα αλήθεια. Δεν καυλώνω να τσιμπουκωνω γυναικωτους. "Άμα θέλεις ισότιμο ανδρικό παιχνίδι θα σαι όπως οι σωστοί άντρες"

"Θα αφήσω για την επόμενη φορά" είπε και συνέχισε να μου βαράει το καυλι στα μούτρα.

"Μέχρι τότε βλέπουμε. Μάσε το παλαμάρι σου να κάνουμε δουλειά τώρα" είπα και επέστρεψα να καταβροχθίζω τη σούφρα του.

Σηκώθηκα, έβαλα καπότα και του τον έμπηξα στον κωλο. Ούρλιαξε απ τον πόνο. Αν και καυλωμένος ήταν σφιχτός. Μπήκα αργά μέσα του και έμεινα ακίνητος απολαμβάνοντας την αίσθηση. Επιτέλους, το γυμνασμένο του κορμάκι του βρισκόταν απλωμένο στο τραπέζι παραδομένο στο έλεος μου. Σύντομα η τρύπα του χαλάρωσε και άρχισα να τον γαμαω, στην αρχή αργά. Αισθανόμουν καύλα που γλεντούσα το κωλαράκι του. Καιρό είχε να νιώσει ο πουτσος μου τέτοια καύλα.

Η πουτσα του όλη αυτή την ώρα καθόταν σούζα και ξερόχυνε.

Σάλιωσα το χέρι και άρχισα να του την παίζω αργά και μερακλίδικα, να γουστάρουμε.

"Μη θα χύσω" φώναξε σταματώντας το χέρι μου. Άφησα την πουτσα και τον έπιασα απ τα τ αρχιδια σφιχτά, και συνέχισα να τον γαμαω γρήγορα.

Τον γαμουσα και η πουτσα του χτύπαγε -πλατς πλατς- στην κοιλιά του. Καυλα ήχος. Αν το μουνι τραγουδούσε στο γαμησι, η πουτσα σολάριζε.

Τα βυζάκια του τραντάζονταν σε κάθε κάρφωμα. Κρατιόμουν από τ αρχιδια του που πάσχιζαν να εξαφανιστούν, μέχρι που ξέφυγαν μέσα από τη λαβή μου.

Η τρύπα του έσφιξε πάνω στο παλούκι μου ενώ ακόμα μπαινόβγαινα, και η πούτσα του σάλεψε. Άρχισε τότε να βογκάει από την καύλα και να χύνει. φλόκια πετάχτηκαν παντού.

Σκάγια με πήραν στο στήθος και το πρόσωπο.

"Τώρα θα δεις πουστράκι".

Τον γύρισα με το στήθος στο τραπέζι, έβγαλα καπότα και άρχισα να τον γαμάω με μίσος, ακάποτα.

"Άνοιξε την κωλάρα να σου γκαστρώσω το έντερο".

Υπάκουσε και τράβηξε τα κωλομέρια του σαν παραθυρόφυλλα και τα πήρε όλα μέσα.

Τον κατέβασα στα γόνατα αμέσως. Βούτηξα την πουτσα μου στο στόμα του και την άφησα εκεί να στραγγιξει. Όταν μου έπεσε αυτός συνέχιζε να μου πιπιλά το πετσάκι, μέχρι να το γυαλίσει. Πολύ το γούσταρα. Αφού μου τον έκανε σαν καινούριο, έσκυψα του έδωσα πεταχτό φιλί στα κόκκινα καυλιάρικα χειλάκια του και του χάιδεψα τα μαλλιά.

"Είσαι άψογος πουστρακος" είπα 'Γούσταρα καιρό αν σε γαμήσω ξέρεις'

Έκανα ντουζ και έφυγα για το σπίτι.

Την επόμενη Τετάρτη βρεθήκαμε στο γήπεδο. Ήταν σα να μην συνέβηκε τίποτα. Δυό απλοί φίλοι. Στα αποδυτήρια έρχινα κλεφτές ματιές στο κωλαράκι του. Το λιμπιζόμουν ακόμα. Τώρα που το γεύτηκα το λιμπιζόμουν περισσότερο και σκεφτόμουν πότε θα το ξαναγλεντούσα.

Φυσικά με το Συπράκο μας υπήρξε και συνέχεια. Αλλά αυτή είναι ιστορία για μια άλλη φορά.

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous