Αιχμάλωτος νο2

Story Info
Saga continues
770 words
4
55
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Δε μπορούσα να θυμηθώ το τι έγινε μετά. Θα ορκιζόμουν όμως ότι σαν να είδα τη γυναίκα μου να καταπίνεται ερωτικά από την αρχηγό.

Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Οι χθεσινές εικόνες με τυραννούσαν και με ερέθιζαν ακόμη. Το πέος μου είχε ορθώσει ως τον αφαλό. Ενστικτωδώς άρχισα να το χαϊδεύω. Ήμουν σε αξιοθρήνητη θέση σκέφτηκα, αιχμάλωτος και πολύ καυλωμένος.

Όταν μπήκε η αρχηγός δεν την πήρα χαμπάρι με τη μια. Ήμουν γυμνός σε ένα χαλί και αυνανιζόμουν ενώ για ώρα τα μάτια της με κοίταγαν ερευνητικά.

-Σου δώσαμε διεγερτικό για αυτό δεν μπορείς να ήρεμησεις, μου εξήγησε. Θα είσαι καυλωμένος όλη μέρα όσο και να χύνεις. Να περιμένεις ζαλάδες από την επόμενη ημέρα. Ήρθα για να σου πω τους κανόνες. Εδώ είσαι υπηρέτης της γυναίκας σου. Μπορείς να την πηδάς όπως θέλει, αλλά μοναχά αυτή και καμία άλλη. Δεν μπορείς να φύγεις, γιατί αλλιώς...καταλαβαίνεις έτσι;

Η αρχηγός είχε βλοσυρό ύφος όταν τα έλεγε και δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες. Εντούτοις δεν έλεγα κουβέντα, κοίταζα τη θεσπέσια σιλουέτα που διαμορφωνόταν στο λιτό χιτώνα της με αυτά τα τεράστια απειλητικά στήθη της και ανεβοκατέβαζα τη παλάμη μου.

Καταλαβαίνω, θέλω την γυναίκα μου, γρύλισα σαν γάτα σε οίστρο.

Η γυναίκα σου έχει υποχρεώσεις, χθες επιτέλους ξεπαρθενεύτηκε από το μουνί της και πλέον είναι η ερωμένη και επίσημη διάδοχος μου. Δεν θα ασχολείται με σκουπίδια σαν και εσένα μαλακά.

Ο θυμός κοκκίνιζε τα μάγουλα μου, αλλά το μυαλό μου θολώμενο και ερεθισμένο, αφήσει να φύγει μόνο ένα παρακαλητό, Βοηθά με αρχόντισσα, υποφέρω.

-Δεν μπορώ να πάω κόντρα στους κανόνες. Δεν μπορώ να σε αφήσω να με γαμήσεις, με προειδοποίησε.

-Άσε με να σε γλύψω, στα βυζιά σου σε παρακαλώ.

Ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα, όταν την είδα να παραμερίζει τον χιτώνα και να ξεπηδούν τα δύο άγρια στήθη ζευγάρι με δύο σκούρες καφετιές ρώγες.

Στεκόταν όρθια δίπλα μου. Έλα σήκω και γλύψε με, με πρόσταξε.

Δε μπορούσα να σηκωθώ, ζαλιζόμουν. Ήταν αδύνατο. Ήθελα τόσο πολύ να γλύψω αυτά τα βυζιά που θα τα είχαν γλύψει δεκάδες άλλες υγρές γλώσσες. Δε μπορούσα όμως.

-Σταμάτα να τον παίζεις, μου είπε.

Υπάκουσα.

Με έφτυσε στο πρόσωπο.

Ένιωσα το πουλί μου να σείεται. Το κοίταξα μήπως και είχα ήδη χύσει. Δεν είχα.

Άνοιξε το στόμα, με διέταξε. Άρχισε να μαζεύει σάλιο. Την πρώτη φορά σχεδόν αστόχησε και μάζεψα το σάλιο της με το χέρι για να το φέρω στα χείλη μου, αλλά τη δεύτερη φορά το κατάπια κατευθείαν.

Με έφτυσε ξανά σε όλο το πρόσωπο.

Ντροπή, καύλα, ξεφτίλισμα και ένας πούτσος έτοιμος να ξεράσει σπέρμα έστω και με ένα της χάδι. Ένα χάδι που δεν έρχοταν.

-Κλείσε τα μάτια με διέταξε. Άκουσα τον χιτώνα να πέφτει στο πάτωμα μετά από λίγο. Ένιωθα το κορμί της να έρχεται σιγά σιγά κατά πάνω μου.

Άρχισα να νιώθω πίεση στο πρόσωπο μου από κάτι μαλακό.

-Βγάλε έξω τη γλώσσα μου είπε, υπάκουσα. Άνοιξε τα μάτια τώρα.

Είχε κάτσει πάνω από το πρόσωπο μου στηριζόμενη στα γόνατα και είχε πέσει ελαφρά προς το στόμα μου. Έβλεπα την πίσω τρύπα της, το κώλο της και τη πλάτη της. Είχε γυμνασμένο όμορφο σώμα ενώ τα μαλλιά της ξεχύνονταν μέχρι τη μέση. Η γλώσσα μου έψαξε άπληστα την τρύπα της. Μάζεψα όσο σάλιο μπορούσα για να τη γλύψω. Έγλυφα άτσαλα σαν μανιακός. Την άκουσα να μαλακίζεται. Της άρεσε να της γλύφουν έτσι τη κωλοτρυπίδα της σκέφτηκα, αλλά δε τόλμησα να το πω. Άραγε η γυναίκα μου θα της γλύφει έτσι τις τρύπες της;

Άρχισε να σπαράζει. Της γαμούσα το κώλο μπαίνοντας με τη γλώσσα όσο πιο βαθειά μπορούσα.

-Χύσε ψιθύρισα. Χύσε με, χύσε με.

Φανερά ικανοποιημένη σηκώθηκε.

-Ωραία ήταν, έχεις πάθος αν και σου λείπει η τεχνική. Ίσως κάποια στιγμή να σε γαμήσω αν και δεν επιτρέπεται.

Χύσε τώρα, μου είπε και μου έβαλε το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού της βίαια μέσα στο κώλο μου. Χύσε ρε μαλακά, χύσε ρε ξεφτιλισμένε δούλε. Κάθε μέρα θα έρχομαι να μου γλύφεις το κώλο.

Τον έπαιζα σαν τρελός, ενώ ο πόνος στο κώλο μου από το δάκτυλο της ήταν αυτό που με αποσυντόνιζε. Σταδιακά όμως, το δάκτυλο της μπαινόβγαινε μέσα μου και μεγάλωνε την ηδονή μου. Άρχισα να χύνω και τα χύσια εκτοξεύτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η αρχηγός είχε ήδη φύγει, ενώ η γυναίκα μου με κοιτούσε απορημένη να είμαι γεμάτος σάλια στο πρόσωπο, ξαπλωμένος με χύσια στο σώμα μου.

Μου έφυγε ένα σε αγαπώ όταν διασταυρώθηκαν τα μάτια μας και αντίκρυσα το λευκό πρόσωπο της. Μου φάνηκε ότι με κοίταξε με συμπόνια ή και με συμπάθεια. Δεν μπορούσα να συνέλθω.

Ξύπνησα μετά από λίγες ώρες. Ήμουν δεμένος στο ίδιο πάτωμα όπου έγλυψα την αρχηγό.

Ήμουν πάλι καυλωμένος.

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
Share this Story

story TAGS

Similar Stories

Greek Men Are Like This A college memory of a Greek Islandin Erotic Couplings
Greek Myths: Arethusa & Alpheus The River God Alpheus falls in love with the nymph Arethusa.in Chain Stories
Goddess Nemesis In Mythology, History and Archaeology.in Reviews & Essays
Shipwrecked The beginning.in Sci-Fi & Fantasy
Greek At The Knees A trip to Greece satisfies a fantasy.in Group Sex
More Stories