All Comments on 'My Sexy Mature Hijabi'

by Samuelx

Sort by:
  • 5 Comments
AnonymousAnonymousabout 12 years ago
To the racist anonymous poster,

You are cursed on this earth.

AnonymousAnonymousalmost 12 years ago
I'm think the anonymous racist....

Is upset you didn't include how much Gin enjoys eating and fucking African pussy.

I enjoyed the story it wasn't all that bad.

AnonymousAnonymousover 11 years ago
Are'nt we all cursed

being on a porn-site?

mojorisin1967mojorisin1967over 11 years ago
Probably Samuelx is not,

because he's just discussing up-to-date issues, using this site as a platform. (Proof: see above). O.K. Sometimes he's sharpening-up his stories a little bit by other means.

AnonymousAnonymousover 8 years ago
Mutya

Un lloc web reeixit - una combinació de diversos factors, incloent: planificació de la qualitat, la facilitat de navegació, la informació disponible, el disseny visual. Combinació crítica de coneixements que inclou la concepció creativa i habilitats tècniques i interactius i disseny li permetrà mantenir el seu lloc web amb eficàcia. http://saitv.3dn.ru/ tecnologia d'Internet no es queda quiet, el canvi dels motors de recerca de feina, la millora del mètode dels llocs de mostreig en els resultats de cerca. Seguim les innovacions i estem disposats a donar assessorament gratuït sobre el desenvolupament i la millora del seu lloc.

Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
userSamuelx@Samuelx
2137 Followers
I am Samuelx. I am Black. I am Male. I was born in Cap-Haitien, Northern Haiti, and raised in Brockton, Massachusetts. I now live in Canada. I am the one and only Haitian Trickster, and quite simply live only by my own rules. I...